Korting op de prijs van uw mazout

Brandstoffenhandelaars geven meestal een korting op de officiŽle prijzen.

De kortingen die je hieronder voor een aantal onder hen vindt, worden uitgedrukt in eurocent per liter en zijn meestal onafhankelijk van de schommelingen van de dagprijs. In ieder geval schommelt deze korting al heel wat minder dan de officiŽle dagprijs zelf.

De prijs die onderstaande handelaars voor hun nieuwe klanten voor leveringen van vandaag zullen vragen, bekom je dus de door onderstaande korting af te trekken van de officiŽle maximumprijs van vandaag (voor dit laatste: zie onderaan deze pagina).

Het spreekt vanzelf dat zij voor trouwe klanten nog een ietsje meer kunen doen en dat naast de prijs ook de kwaliteit en service (snelheid en stiptheid van de leveringen) van belang zijn.

Korting in ct/liter, incl BTW en voor leveringen van minstens 2.000 liter.

 

 

OfficiŽle maximumprijs vastgelegd door de Regering

Voor mazout is de officiŽle prijs die door de Regering wordt vastgelegd eigenlijk een maximumprijs (zie kortingen hierboven). Petroleumproducten zijn immers onderhevig aan een programma-akkoord tussen de olie sector en de Regering.

Ondanks dit programma-akoord wijzigen de prijzen van stookolie en andere petroleumproducten bijna dagelijks. De snelheid en de manier waarop dit gebeurt wordt dan ook in dit akkoord vastgelegd en is vooral veranderlijk met de koers van de Dollar en de prijs van petroleum op de internationale markt.

De eindverbruikersprijs van vandaag voor huishoudelijk gebruik (gasoil mazout extra, mazout normaal) worden op deze website bekendgemaakt.

 

 


Opgelet : de mazoutprijzen zijn aan frequente schommelingen onderhevig (zie Wijzigingen van de officiele mazoutprijs).
Mazoutprijs.be en Energietarieven.be kunnen in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor verouderde of verkeerde informatie. Andere brandstofprijzen of petroleumprijzen worden hier niet vermeld.


Geen emailadres beschikbaar
Mazoutprijs.be is een realisatie van de firma HeWiCOM.